Rianne Molenaar (VV2000/Leefbaar Vlaardingen)

Foto van Rianne Molenaar (Roel Dijkstra Fotografie)Wie ben je?  

Mijn naam is Rianne Molenaar. 40 jaar geleden ben ik geboren in Vlaardingen en hier heb ik bijna mijn hele leven gewoond. Samen met mijn man en twee dochters woon ik in de Holy. Naast raadslid ben ik fysiotherapeut bij het Zonnehuis, waar ik ook voorzitter ben van de ondernemingsraad.   

Sinds maart 2018 zit ik in de gemeenteraad voor VV2000/Leefbaar Vlaardingen. De eerste periode heeft zich gekenmerkt door financiële problemen, terwijl er tegelijkertijd ook veel andere problemen waren. Daarom heb ik mij ook voor een tweede periode verkiesbaar gesteld om nu echt te kunnen gaan bouwen aan een mooi Vlaardingen. 

Op dit moment staat Vlaardingen er financieel beter voor en dat moet ook zo blijven. Ik ben blij dat er weer mogelijkheden zijn om te investeren, zodat problemen echt aangepakt kunnen worden. Denk hierbij aan het afval op straat, de aanpak van de problemen in de Westwijk, een goede invoering van het MVS jeugdmodel, het bouwen van woningen, en het verbeteren van de veiligheid. Vlaardingen verdient het om in te investeren!

Waarom heb je voor deze plek (op de foto) gekozen?  

Afgelopen mei ondertekende ik bij de Waterpoort langs de Vlaardingervaart als fractievoorzitter van VV2000/Leefbaar Vlaardingen het coalitieakkoord ‘Groei en Bloei voor Vlaardingen’. Het akkoord is echt een mooie stap voor Vlaardingen en de Vaart is een plaats waar ik vaak te vinden ben. De Waterpoort is een mooi initiatief, waardoor watersport voor iedereen toegankelijk wordt.  

Wat wil je verder nog kwijt?  

Veel mensen hebben het op dit moment niet makkelijk. Zorgen na corona, hogere lasten, etc. Laten we allemaal naar elkaar omkijken en soms een beetje liever zijn voor elkaar. Daarnaast viert Vlaardingen dit jaar 750 jaar stadsrechten. Laten we er een mooi feest van maken!