Vlaardings internet panel

De gemeente vindt het belangrijk te weten wat uw mening is. Iedereen kan zijn stem laten horen in het Vlaardingse Internet Panel.

Het Vlaardingse Internet Panel bestaat uit Vlaardingers uit alle wijken en van alle leeftijden. Een aantal keer per jaar reageren de leden van dit internetpanel op stellingen en vragen over actuele onderwerpen. Zo krijgt de gemeente snel inzicht in wat er leeft in de stad en hoe inwoners aankijken tegen gemeentelijk beleid en ontwikkelingen. De onderzoeksresultaten worden vervolgens gebruikt als extra informatiebron bij het nemen van beslissingen, maatregelen en bij het oplossen van eventuele problemen.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Vlaardingen met een eigen e-mailadres kunnen deelnemen aan de internet enquêtes. Geeft u graag uw mening over actuele onderwerpen die spelen in Vlaardingen? Meld u dan vandaag nog aan!

Hoe kunt u zich inschrijven?

Aanmelden kan via het aanmeldformulier. Voor de samenstelling van het internetpanel streven wij naar een juiste afspiegeling van de Vlaardingse bevolking. In het formulier vragen wij daarom naar onder meer leeftijd en geslacht, maar ook naar algemene gegevens zoals uw opleiding en de samenstelling van uw huishouden. Wilt u niet meer deelnemen, dan kunt u zich afmelden via het afmeldformulier.

Op de hoogte blijven?

Wilt u geïnformeerd worden over de uitslagen? Dan kunt u na afloop van het onderzoek een verslag van de resultaten ontvangen. Hierin leest u de antwoorden van het Vlaardingse Internet Panel en wat de gemeente doet met deze uitkomsten.

Heeft u vragen?

Met vragen over het internetpanel kunt u terecht via het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen: (010) 248 4000.