Persfoto's

Persfoto's worden met de persberichten meegestuurd. U kunt foto's van college- en raadsleden opvragen ter aanvulling van uw artikelen over de gemeente Vlaardingen. Alle foto's zijn in een hoge resolutie beschikbaar.

Het beschikbaar gestelde beeldmateriaal mag worden gebruikt in combinatie met artikelen of uitingen over- en van de gemeente Vlaardingen. Alle andere toepassingen zijn strikt verboden.

Toestemming voor het gebruik van fotografisch beeldmateriaal wordt slechts verleend onder de volgende voorwaarden:

  • De beelden mogen vrij worden gebruikt in combinatie met artikelen en uitingen over- of van de gemeente Vlaardingen, maar mogen niet worden verkocht of gebruikt in een andere context.
  • Beelden kunnen worden bijgesneden als dat gebeurt op een respectvolle manier.
  • Het kopiëren van beelden voor verdere verspreiding of commercieel gebruik is verboden zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming vooraf van de gemeente Vlaardingen.
  • Bij uw publicatie van de beelden moet u de naam van de fotograaf vermelden (indien vermeld bij de foto), danwel de tekst: 'foto: gemeente Vlaardingen'. 

Deze toestemming wordt verstrekt zonder enige vorm van garantie, expliciet of impliciet, en geschiktheid voor een bepaald doel.

De gemeente Vlaardingen behoudt zich het recht voor deze toestemming in te trekken als zij van mening is dat het beeldmateriaal wordt gebruikt op een wijze die afbreuk doet aan het belang, of dat bovenstaande voorwaarden, bedoeld om de auteursrechten te beschermen, niet goed zijn nagekomen.

U kunt foto's opvragen via communicatie@vlaardingen.nl of (010) 248 4000.

Foto's burgemeester en wethouders

Onderstaande foto's van burgemeester en wethouders kunt u downloaden en gebruiken onder de voorwaarden die hierboven zijn genoemd. Bij gebruik vermelden: Foto: Marianne van Straten Fotografie.