Ruud Ham

Profielfoto Ruud HamMijn naam is Ruud Ham, getogen in Vlaardingen. Ik heb een geregistreerd partnerschap met Alma en samen hebben we 3 dochters. Sinds 2018 versterk ik het Vlaardingse BABSenkorps en daarmee wordt de keuze reuze. Naast de functie van trouwambtenaar heb ik een vaste baan en ik ben ook zelfstandig ondernemer. Ik ben erg geïnteresseerd in mensen en wat hen bezighoudt. Tijdens mijn sollicitatie had ik aangegeven dat ik als hobby ‘mooie mensen ontmoeten’ heb. En in het werk van trouwambtenaar kom ik behoorlijk aan mijn trekken. Tijdens het kennismakingsgesprek dat ik met jullie houd, zo’n 2 tot 3 weken voor de plechtigheid, komen de mooiste dingen naar boven. Uit de informatie die ik van jullie krijg maak ik een voor jullie zeer persoonlijk verhaal dat tijdens de plechtigheid wordt verteld. Jullie bepalen, kort, lang, serieus, luchtig of een combinatie daarvan. Het is jullie dag, het is jullie verhaal, geen verrassingen maar wel verrassend persoonlijk!

De baan van buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (BABS) ervaar ik als een zeer bijzondere functie. Hoe eervol is het om op een van de belangrijkste dagen uit het leven van mensen zo’n mooie rol te mogen vervullen. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag.

Tip: Lees alle verhalen van mijn collega’s door en maak de keuze voor een trouwambtenaar die bij jullie past. Zoals ik al in de eerste zin aangaf: De keuze is reuze.

Ik wens jullie nu al een onvergetelijke mooie dag en een mooi leven samen toe, als getrouwd paar of als geregistreerde partners.

Wellicht tot ziens.

Ruud Ham