Eric van der Ende

Eric van de EndeAls echte Haringkop ben ik al jaren actief en woonachtig in deze stad. Ik ben getrouwd en ik heb 3 volwassen zonen. In mijn dagelijks leven ben ik Manager Zorg en Wonen in Soenda. Daarnaast ben ik al jaren actief in het culturele leven als regisseur en artistiek leider van het Vlaardings Musical Gezelschap. Als acteur en presentator heb ik de afgelopen jaren heel wat podia betreden. Ontzettend leuk om te doen!

Het was voor mij dan ook een logische stap om te solliciteren naar de taak van Buitengewoon Ambtenaar Burgerlijke Stand. Al mijn passie, vrolijkheid en kwaliteiten kan ik daarin kwijt.

Trouwen of een geregistreerd partnerschap is een feestje voor jullie! Een hoogtepunt in ieders leven en dat moet op maat gemaakt zijn! De wensen van het bruidspaar staan voorop zodat we samen zorgen voor een ceremonie met  flair, humor en gepast ceremonieel. Of je nu trouwt in de prachtige trouwzaal, op een buitenlocatie of bij je thuis, alles is mogelijk zodat deze dag onvergetelijk wordt! Zullen we daar samen voor gaan zorgen?

Eric van der Ende