5 tot 8 mei: afsluiting kruising Marathonweg/Marnixlaan

Mocht u als weggebruiker regelmatig gebruik maken van het kruispunt aan de Marathonweg/Marnixlaan, dan zult u de komende weken te maken krijgen met een aantal omleidingen vanwege werkzaamheden.

5 tot 8 mei

In dit weekend is van vrijdag 20.00 uur tot maandag 05.00 uur de hele kruising Marathonweg/Marnixlaan afgesloten. Op de Marathonweg wordt een tijdelijke weg (bypass) geplaatst, waardoor de weg voor doorgaand verkeer tijdens de komende werkzaamheden open kan blijven. Verkeer met de bestemming Marnixlaan wordt omgeleid via de Billitonlaan/Floris de Vijfdelaan aan de noordzijde en via de Arij Koplaan/Industrieweg aan de zuidkant.

Vanaf 8 mei

Het kruispunt wordt voorzien van verkeerslichten zodat verkeersdeelnemers op een veilige en vlotte manier kunnen oversteken. Om een goede verkeersdoorstroming te behouden, worden ook voorsorteervakken aangelegd. Deze werkzaamheden starten 8 mei en zullen naar verwachting tot medio augustus duren. Tot die tijd is de Marathonweg open door de bypass voor al het doorgaande verkeer. Dat betekent dat bovenstaande omleiding tot medio augustus van toepassing is.