Uitnodiging: Opening vaccinatielocatie Vlaardingen

Beste persrelatie,

Op donderdag 27 mei opent de GGD weer een vaccinatielocatie in de regio Rotterdam Rijnmond. Op deze datum is dat de locatie in Vlaardingen. Deze locatie ligt in District U, het voormalig Unileverterrein aan de Olivier van Noortlaan in Vlaardingen. Speciaal voor de pers organiseren we die dag tussen 8.00 uur en 8.30 uur een kijkje achter de schermen op de locatie. Burgemeester Bas Eenhoorn en een vertegenwoordiger van GGD Rotterdam Rijnmond zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden over de locatie en de opgave van het Rijk, waar de GGD met samenwerkingspartners uitvoering aan geeft. 

Voor u is een rondleiding georganiseerd, waarbij we u onder andere meenemen langs de route die mensen die gevaccineerd worden afleggen. Op enkele plekken staan verschillende medewerkers u te woord. Zij iets vertellen over hun functie. Ook bent u in de gelegenheid om een foto te maken van de eerste Vlaardinger die gevaccineerd wordt.* 

Graag ontvangen we via communicatie@vlaardingen.nl een bevestiging van uw komst, inclusief het aantal personen waarmee u komt.

Wanneer:

Donderdag 27 mei 2021
8.00 – 8.30 uur

Adresgegevens:

District U (voormalig Unileverterrein)                                    
Olivier van Noortlaan 120, Vlaardingen

*Onder voorbehoud, de GGD probeert dit te organiseren.