Opening Mrija op 11 september

Op 11 september is de officiële opening van Mrija. Deze gebeurtenis markeert een mijlpaal in de totstandkoming van regionale opvanglocatie voor 1000 Oekraïners die zijn gevlucht voor de oorlog in Oekraïne. De openingshandeling bestaat uit het hijsen van de vlaggen door staatssecretaris Eric van der Burg (Nederlandse vlag), ambassadeur Oleksandr Karasevych (Oekraïense vlag) en burgemeester Bert Wijbenga (Vlaardingse vlag). We willen u van harte uitnodigen om dit moment bij te wonen en het hijsen van de vlaggen vast te leggen.

Dit moment vindt plaats tussen 15.45 en 16.30 uur. Het officiële programma begint om 16.00 uur en bestaat uit verschillende onderdelen. We willen benadrukken dat het programma na het hijsen van de vlaggen besloten is en niet toegankelijk is voor pers. We hopen op uw begrip hiervoor en kijken ernaar uit u te verwelkomen op dit bijzondere moment tussen 15.45 en 16.30 uur.

Aanmelden

Om de pers voldoende te kunnen accommoderen in ruimte en materiaal vragen we geïnteresseerde journalisten vriendelijk om zich van tevoren aan te melden voor de opening. Wij sturen na afloop een persbericht met een persfoto. U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar Aria Sadeghi via aria.sadeghi@vlaardingen.nl of te bellen met 0625110734. Gelieve uw naam, mediabedrijf en contactgegevens te vermelden bij uw aanmelding.

Locatie

Mrija, Vlaardingen. De nieuwe wijk ligt naast ‘Stroomopwaarts’: George Stephensonweg 43, 3133 KJ Vlaardingen Op Google Maps staat er nu ook een ´eigen´ straatnaam: Rosalind Franklinpad, 3133 LG Vlaardingen

Vragen en contact

Voor eventuele vragen of verzoeken kunt u contact opnemen met Aria Sadeghi.