Inloopbijeenkomst tijdelijke noodopvang vluchtelingen

Beste leden van de pers,

Dinsdag 26 oktober a.s. organiseren wij een inloopbijeenkomst voor omwonenden en de omgeving over de tijdelijke noodopvang van vluchtelingen in onze gemeente. U ben als pers welkom om hierbij als toehoorder aanwezig te zijn. 

De bijeenkomst vindt plaats in District U (voormalige vaccinatielocatie) tussen 17.00 en 21.00 uur en inwoners kunnen zelf een passend moment kiezen om langs te komen. Er is dus geen plenaire presentatie. 

Centraal orgaan opvang Asielzoekers (COA), de gemeente en (Vlaardingse) vluchtelingenorganisaties zijn aanwezig. Er zijn verschillende (thema)tafels waar inwoners en ondernemers vragen kunnen stellen en ideeën kunnen inbrengen: 

  • Vluchtelingen & noodopvang 
  • Openbare orde en veiligheid, afspraken met de omgeving
  • Hulp en vrijwillige inzet
  • Leefbare wijk (andere vragen over de wijk)

Aanmelden

Wij vragen u vriendelijk om geen interviews af te nemen met bezoekers van de inloopbijeenkomst in het gebouw en ook om geen foto- en/of filmopnamen te maken. Ook graag even aanmelden via communicatie@vlaardingen.nl.

Inloopbijeenkomst

Wanneer: Dinsdag 26 oktober aanstaande van 17.00 tot 21.00 uur
Waar: Olivier van Noortlaan 120 in Vlaardingen, District U (voormalig Unilevergebouw) Let op: ingang links van de hoofdingang (ingang voormalige vaccinatielocatie)
Aanmelden: Via communicatie@vlaardingen.nl