Subsidie Zorgzaam Vlaardingen beschikbaar

In Vlaardingen werken veel organisaties en bedrijven dagelijks aan de onderwerpen gezondheid, sport of het verminderen van armoede. Alle drie dragen ze er aan een vitale samenleving. En dat is een belangrijk doel voor de gemeente. Met het stadsprogramma Zorgzaam Vlaardingen wil de gemeente nog een stapje verder gaan: als deze organisaties en bedrijven met elkaar gaan samenwerken, welke mooie ideeën komen daar dan uit?

Op maandag 27 maart was er een bijeenkomst van het stadsprogramma met ruim 100 deelnemers van organisaties uit de hele stad. Tijdens deze bijeenkomst zijn veel nieuwe contacten ontstaan en zijn de eerste ideeën ontwikkeld. En komt hier een mooi initiatief uit, dan stelt de gemeente daar subsidie voor beschikbaar.

Deze subsidies worden verstrekt aan initiatieven met een preventieve inslag op de thema’s sport en bewegen, armoede en gezondheid. Wilt u meer weten over het stadsprogramma, een aanvraag doen voor subsidie of aanwezig zijn bij de vervolgbijeenkomst op 22 mei? Kijk dan op www.vlaardingen.nl/zorgzaamvlaardingen.

13 Bijeenkomst zorgzaam Vlaardingen  voor webgebruik

Foto: Arend van der Salm
Fotobijschrift: Jorik van Oosterom van DFDS / spreker bij de bijeenkomst