Doe mee aan onderzoek naar koopgedrag

Geacht lid van het Vlaardingse internetpanel,

Graag nodigen wij u uit voor een nieuw onderzoek.

Gemeenten en provincies zetten zich samen met winkeliers in voor aantrekkelijke binnensteden, dorpscentra en een compleet winkelaanbod. Om dit zo goed mogelijk te doen, vraagt de gemeente Vlaardingen uw medewerking aan dit onderzoek naar koopgedrag. Doet u uw dagelijkse boodschappen dicht bij huis of gaat u hiervoor naar een andere plaats? Waar gaat u heen als u bijvoorbeeld kleding en schoenen koopt? Hoe vaak koopt u online? En hoe tevreden bent u over het winkelaanbod bij u in de buurt? Met uw antwoorden helpt u uw gemeente, de provincie en winkeliers aan belangrijke informatie waarmee zij plannen kunnen maken om winkelgebieden voor u zo aantrekkelijk mogelijk te maken.

Start vragenlijst

U start de vragenlijst door de volgende link aan te klikken:
www.startvragenlijst.nl/koopgedrag

U kunt de vragenlijst invullen tot en met zondag 31 oktober. Het invullen duurt ongeveer 15 minuten. Onder alle deelnemers aan het onderzoek worden 100 horeca cadeaukaarten van € 25,- verloot. 

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research en is begin september gestart. Inwoners uit Vlaardingen worden via een willekeurige steekproef actief uitgenodigd voor deelname. Zij ontvangen namens de provincie Zuid-Holland een brief in de bus. Daarnaast kunnen ook andere mensen de vragenlijst invullen en daarom maken wij u als lid van het Vlaardingse internetpanel attent op het onderzoek. Indien u al een uitnodiging per post heeft ontvangen voor dit onderzoek kunt u deze uitnodiging negeren.  

Privacy gewaarborgd

De privacy van deelnemers is gewaarborgd in overeenstemming met de nieuwe privacywetgeving (AVG). Antwoorden van deelnemers zijn niet gekoppeld aan hun woonadres en worden uitsluitend gebruikt voor het Koopstromenonderzoek 2021. 

Meer informatie

Meer weten over het onderzoek? Kijk dan op www.kso2021.nl. Eventuele vragen mailen kan naar info@kso2021.nl

Hartelijk dank voor uw medewerking!