Save the date: 16 februari feestelijke bijeenkomst Rivierzone

Wilt u weten hoe de Rivierzone de komende jaren gaat veranderen? Heeft u vragen over de plannen? Of denkt u graag mee over de invulling ervan? Dan bent u van harte uitgenodigd voor de bijeenkomst over de ontwikkeling van de Rivierzone in Vlaardingen. Deze vindt plaats op donderdag 16 februari van 16.30 uur tot 19.00 uur in het Deltahotel in Vlaardingen.

De komende jaren verandert de Rivierzone naar een aantrekkelijk gebied. Met ruim 2.500 nieuwe woningen, voorzieningen, verbeterde bereikbaarheid en openbare ruimte. In 2023 start de bouw van nieuwe woningen en worden de plannen voor de openbare ruimte en hoogwateraanpak gemaakt. Op de bijeenkomst vertellen de gemeente Vlaardingen en projectontwikkelaars u hier graag meer over.

Programma ontwikkeling Rivierzone

Programma bijeenkomst

De bijeenkomst start met een informatiemarkt. Hier kunt u uw vragen stellen aan het gemeentelijke programmateam Rivierzone en de projectontwikkelaars. Om 17.30 uur is er een plenaire toelichting. Aansluitend zijn er twee sessies over plannen die de gemeente in 2023 gaat maken: om 18.00 uur over de inrichting van de KW-haven (hoogwateraanpak) en om 18.30 uur over de openbare ruimte en bereikbaarheid van de Rivierzone. Als u daarover meer wilt weten of ideeën heeft, sluit dan aan bij deze sessies.

De wethouder, de gemeente en de projectontwikkelaars zien u graag op 16 februari. Van tevoren aanmelden is niet nodig.

QR-code Rivierzone

Het hele jaar door nieuws ontvangen van ontwikkelingen in de Rivierzone? Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief. Scan de QR-code of ga www.vlaardingen.nl/nieuwsbrieven.