Wijziging spreekuur gemeentelijke (kinder-)ombudsman

Het tweewekelijkse spreekuur van de gemeentelijke (kinder)ombudsman van Vlaardingen wordt met ingang van 8 januari gehouden van 10.30 tot 11.30 uur (was van 09.00 tot 10.00 uur). De locatie blijft hetzelfde: het pand van Minters aan het Burgemeester van Lierplein 51.

De (kinder-)ombudsman is er voor iedereen die klachten heeft over de manier waarop hij is behandeld door de gemeente. De (kinder)ombudsman vindt wel dat u uw klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.

U hoeft voor het spreekuur geen afspraak te maken, maar het is beter eerst te bellen en uit te leggen wat uw klachten zijn. Dan kunnen de medewerkers van de (kinder-)ombudsman u gelijk vertellen of uw klacht in behandeling kan worden genomen. Zo voorkomt u dat u misschien voor niets op het spreekuur komt.

Meer informatie over wat de gemeentelijke (kinder-)ombudsman voor u kan betekenen, vindt u op de websites van de Ombudsman Vlaardingen en de Kinderombudsman Vlaardingen.