Wie verdient dit jaar de Vlaardingse sportprijs?

- Meld een sporter, sportcoach of sportteam aan! -

Vlaardingen kent veel actieve sporters op top- en recreatief niveau. De gemeente wil sporters met bijzondere successen extra in het zonnetje zetten. Dit doen we met de Flip Vethaaktrofee, de sportprestatieprijs voor én door Vlaardingers, ontworpen door de Vlaardingse kunstenaar Frans de Winter.

Deborah Gravenstijn, accounthouder sport en preventie en Olympiër: “Ik ben er onder andere om alle verenigingen binnen Vlaardingen vitaal te maken. Ik zie sport als bewegen in de ruimste zin van het woord. Sporters zijn doeners en ze moeten zich focussen om uiteindelijk het resultaat te bereiken. Wat is er mooier dan dat ik kan helpen anderen een podium te bieden voor hun kwaliteiten in de sport?! Daarom mijn oproep: 

Kent u een Vlaardingse sporter, een Vlaardingse sportcoach of een Vlaardings sportteam met een sportieve prestatie? Meld diegene voor 1 januari 2023 aan voor de Flip Vethaaktrofee via www.vlaardingen.nl/flipvethaak! Ook sportverenigingen die op maatschappelijk vlak iets betekend hebben, kunnen in aanmerking komen voor de trofee.”

Foto van de Flip Vethaaktrofee