Wie jarig is trakteert!

Dat Vlaardingen op 14 mei 750 jaar stadsrechten had, zal inmiddels bij veel mensen bekend zijn. Hier willen we dit jaar met zoveel mogelijk mensen een groot feest van maken. Afgelopen weekend waren er volop festiviteiten en er komen nog veel mooie evenementen aan, ook deze week.

VLD750 gebakjes uitdelenEr is het hele jaar een programma, waar zo veel mogelijk mensen aan kunnen meedoen. Maar niet iedereen komt even makkelijk overal naartoe. Dit geldt speciaal voor mensen die in onze verpleeg- en verzorgingstehuizen en onze opvangcentra wonen of verblijven. Hiervoor is ‘Vlaardingen trakteert’ bedacht. Een gebakje voor iedereen in de tehuizen voor bij de koffie, uitgedeeld door de raadsleden van Vlaardingen. Deze week gaan zij op pad om op die manier ook de minder mobiele stadgenoten te verwennen.

Raadsleden delen uit

De raadsleden delen in een speciaal ontworpen VLD750 tenue in totaal zo’n 2.500 traktaties uit aan alle deelnemende tehuizen en opvangcentra, voor zowel de bewoners, de medewerkers, als de vrijwilligers. Vice-voorzitter van de raad, Erik van Pienbroek, deelde het eerste gebakje uit in Woonzorgcentrum Uitzicht. De gebakjes zijn gemaakt door bakker Herweijer.

Verjaardagskaart

Daarnaast werden ook inwoners die op 14 mei jarig waren niet vergeten. Zij kregen een verjaardagskaart toegestuurd van de burgemeester uit naam van Floris V, met een leuke attentie erbij.

Kijk voor meer informatie over het jubileumprogramma op www.vlaardingen750.nl.

VLD750-gebakjes