Werkzaamheden Lepelaarsingel voor verbreding A20

Voor het project Blankenburgverbinding verbreedt Rijkswaterstaat de A20 vanaf knooppunt Kethelplein tot net voorbij de Krabbeplas van 2x2 naar 2x3 rijstroken. De verbreding start in januari 2021.

Plaatje Lepelaarsingel

Van maandag 12 tot en met donderdag 15 oktober richt BAAK aan de noordkant van de A20 werkterreinen in en maakt inritten vanaf de Lepelaarsingel. Om de inritten veilig aan te kunnen leggen, worden rijstroken op de fiets- en voetpaden en de autorijbanen tijdelijk afgesloten. Het verkeer kan altijd passeren, maar moet rekening houden met wat vertraging. 

Opknapbeurt viaduct 

Van maandag 19 oktober tot in januari 2021 geeft BAAK het A20-viaduct over de Lepelaarsingel een opknapbeurt. De betonnen landhoofden waar de uiteinden van het viaduct op steunen, worden gerenoveerd zodat ze weer minimaal dertig jaar meekunnen. Vanaf  januari 2021 wordt het viaduct aan de zuidkant ook vijf meter verbreed. Onder het viaduct komt tijdens de opknapbeurt een hek. Dit wordt 16 oktober langs het fietspad geplaatst en blijft tot in januari staan. Het voetpad onder het viaduct is dan niet beschikbaar, voetgangers worden via het fietspad geleid. Tijdens werkzaamheden staan bij de twee in- en uitritten verkeersregelaars.

Blijf op de hoogte

Wist u dat BAAK digitale bouwberichten verstuurt met informatie over werkzaamheden en omleidingen en dat u zich daarop kunt abonneren? Interesse? Stuur een e-mail en blijf op de hoogte. Meer weten over de aanleg van de Blankenburgverbinding? Kijk op de website over de Blankenburgverbinding.