Werkzaamheden Indische Buurt van start

We waren al een poos bezig met de voorbereidingen maar het eerste deel van het project Indische Buurt gaat nu echt van start! De wijk krijgt nieuwe riolering en de openbare ruimte wordt opnieuw ingericht. Ook krijgen bewoners in een deel van de wijk de mogelijkheid om hun regenpijp af te koppelen van het riool.

Indische buurtOp de informatiebijeenkomst op donderdag 24 augustus kunnen de bewoners van het eerste kwadrant (het gebied tussen de Marathonweg, Bangkasingel en de Billitonlaan) kennis maken met de aannemer Kroeze infra B.V. Ze krijgen dan informatie over de planning en werkzaamheden. 

Tegel & Schutting inruildag

Ook kunnen zij terecht bij een kraam waar de stadsecoloog bewoners helpt met tips om de tuin na de werkzaamheden weer groen en ecologisch in te richten. Op zaterdag 23 september en woensdag 18 oktober is er een Tegel & Schutting inruildag waar wijkbewoners hun tegels en schuttingdelen kunnen inwisselen voor gratis planten. U vindt hierover meer informatie op www.vlaardingen.nl/ruildag.

Altijd op de hoogte

Altijd op de hoogte blijven van nieuws en de meest actuele planning van de werkzaamheden in het eerste kwadrant van de Indische Buurt? Download dan de app ‘Herinrichting Indische Buurt’ in de Appstore of Playstore.