Vraag gratis bezoek energiecoach aan

Laag inkomen en hoge energierekening?

Heeft u een laag inkomen en een (te) hoge energierekening? Dan is een gratis bezoek van een energiecoach echt iets voor u.

energierekeningIn opdracht van de gemeente bezoeken energiecoaches van MeGreen inwoners van Vlaardingen met een laag inkomen en een (te) hoge energierekening. Tijdens dit bezoek bekijkt de energiecoach, samen met u, welke mogelijkheden er zijn om uw energierekening te verlagen. De energiecoach adviseert u over eenvoudige, doeltreffende maatregelen om energie te besparen en brengt deze vaak direct ter plekke aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan radiatorfolie en tochtstrips. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Afspraak maken

Heeft u ook een laag inkomen en een (te) hoge energierekening? Dan kunt u via MeGreen een afspraak maken voor een bezoek van een energiecoach op een moment dat het u past. Dat kan via www.megreen.nl of 06-81075208. Meer informatie vindt u ook op www.vlaardingen.nl/hulpmetenergie.

Zelf energiecoach worden?

Misschien lijkt het u zelf wel iets om als vrijwilliger aan de slag te gaan als energiecoach. Kortom … wordt u er warm van om andere mensen uit de kou te helpen? Meld u dan aan als energiecoach en geef uw gegevens door via het contactformulier op www.vlaardingen.nl/hulpmetenergie.