Vraag gratis bezoek energiecoach aan

Laag inkomen en hoge energierekening?

Heeft u een laag inkomen en een (te) hoge energierekening? Dan is een gratis bezoek van een energiecoach echt iets voor u. In opdracht van de gemeente bezoeken energiecoaches Vlaardingers met een laag inkomen en een (te) hoge energierekening.

EnergiecoachTijdens dit bezoek bekijkt de energiecoach, samen met u, welke mogelijkheden er zijn om uw energierekening te verlagen. De energiecoach adviseert u over eenvoudige, doeltreffende maatregelen om energie te besparen en brengt deze vaak direct terplekke aan. Denk hierbij bijvoorbeeld aan radiatorfolie en tochtstrips. Hier zijn voor u geen kosten aan verbonden.

Afspraak maken

Heeft u ook een laag inkomen en een (te) hoge energierekening? Maak een afspraak voor een gratis bezoek van een energiecoach op een moment dat het u past. Stuur een e-mail naar vlaardingen@energiehulp.nl of bel met (010) 200 4949. Op www.energiehulp.nl/vlaardingen vindt u meer informatie.

Gezocht: energiecoaches 

Wilt u graag andere inwoners van Vlaardingen helpen de hoge energiekosten te verlagen? Word dan energiecoach! Als energiecoach adviseert u mensen thuis over eenvoudige, doeltreffende maatregelen om energie te besparen. U helpt hen meer inzicht te verkrijgen in hun energieverbruik, met als doel op termijn het energieverbruik structureel te verlagen. Daarnaast ondersteunt u hen in het bedenken en invoeren van gedragsveranderingen waarmee ze energie kunnen besparen. 

Vrijwilligers die zich aanmelden als energiecoach krijgen een korte opleiding op kosten van de gemeente. Zo bent u als energiecoach goed op de hoogte van de mogelijkheden om energie te besparen als u op pad gaat. Als energiecoach ontvangt u een vrijwilligersvergoeding. Wordt u er warm van om andere mensen uit de kou te helpen? Meld u dan aan en geef uw gegevens door via het contactformulier op www.vlaardingen.nl/hulpmetenergie