Veiligheidsdag 2023

Kom zaterdag 14 oktober van 10.00 – 16.00 uur naar de Veiligheidsdag op en rond het terrein van de Brandweer, aan de Hoogstad in Vlaardingen.

Veiligheidsdag 14 oktober 2023

Een kijkje in het werk van de gemeente en hulpdiensten

Elk jaar in oktober is er de Week van de Veiligheid. Een week waarin gemeenten en verschillende veiligheidspartners nog eens extra stilstaan bij de veiligheid in hun stad. Samen met de brandweer organiseren we daarom de Veiligheidsdag. Een dag waarop jong en oud een kijkje krijgen in het werk van de verschillende hulpdiensten.

Er is tijdens de Veiligheidsdag van alles te zien en te beleven. Je kunt zelf ervaren hoe het is om een brandweerman of -vrouw te zijn, je kunt meedoen aan een interactief virtual reality spel, je hoort wat het gemeentelijk interventieteam allemaal doet en je kunt ook handige tips krijgen om je eigen huis nog veiliger te maken. Maar dit is nog niet alles. Kijk voor het volledige programma op www.vlaardingen.nl/veiligheidsdag. De toegang is gratis. Er zijn beperkte mogelijkheden om te parkeren. Kom dus zoveel mogelijk op de fiets als dat kan. Er zijn speciale fietsparkeerplaatsen gecreëerd. Zien we je ook op 14 oktober?