Veertien coronaboetes afgelopen weekend

Dat het niet goed gaat met de bestrijding van het coronavirus in onze regio is geen geheim. Vlaardingen staat hoog in de lijst met het aantal besmettingen. Burgemeester Bas Eenhoorn spreekt namens het gemeentebestuur zijn medeleven uit naar slachtoffers en nabestaanden van overledenen door het coronavirus. In Vlaardingen waren dat helaas meer dan 10 personen in minder dan een week. Naleving van de maatregelen is daarom belangrijker dan ooit. Voor uw eigen gezondheid, maar zeker ook voor de mensen om u heen.

In het afgelopen weekend hebben de handhavers van de gemeente Vlaardingen, samen met de politie, veertien boetes uitgedeeld voor het niet naleven van de maatregelen. Deze boetes zijn allemaal naar jongeren gegaan. Een groep jongeren vierde feest in een garage en een groep jongeren hing rond in de stad. Ook zijn er ruim 20 waarschuwingen uitgedeeld door heel de stad. 

Erg druk in Broekpolder

Vanwege het mooie weer was het afgelopen weekend ook in de Broekpolder erg druk. Daarom werden mensen opgeroepen niet meer naar de Broekpolder toe te komen.