Vanaf 31 juli: weg richting Broekpolder onder viaduct A20 dicht

Vanaf maandag 31 juli 05.00 uur vinden op de weg (richting Broekpolder) onder het viaduct van de A20 werkzaamheden plaats. Dit betekent dat verkeer richting Maassluis en de Broekpolder de snelweg A20 op moet en bij de afrit Holy zal moeten keren. De Broekpolder is wel voor fietsverkeer en voetgangers bereikbaar. De afsluiting duurt ongeveer twee weken.

Viaduct A20 richting BroekplderVanaf maandag 31 juli is de weg richting de Broekpolder (onder het viaduct A20) afgesloten voor werkzaamheden. Verkeer met de bestemming Maassluis of Broekpolder wordt omgeleid via de A20  afrit Holy. Voetgangers en fietsverkeer kunnen gebruik maken van de huidige fiets- en voetpaden, waarbij het mogelijk kan zijn dat fietsers moeten afstappen.

Werkzaamheden

De rijbanen onder het viaduct krijgen nieuw asfalt en het totale wegdek wordt verbreed. Er komen dus meer rijbanen wat voor een betere verkeersdoorstroming zal gaan zorgen. De afsluiting staat gepland voor een duur van twee weken. Na deze werkzaamheden wordt de andere kant onder het viaduct aangepakt. De werkzaamheden zijn bewust in deze periode gepland omdat het in de zomer- en vakantieperiode relatief rustiger is op de weg.