Vanaf 14 augustus: weg vanuit Broekpolder onder viaduct A20 dicht

Op maandag 14 augustus 05.00 uur is fase 2 van de werkzaamheden onder het viaduct van de A20 bij afrit Vlaardingen-West gestart. Ditmaal vinden op de weg (vanuit Broekpolder) onder het viaduct werkzaamheden plaats. De werkzaamheden duren ongeveer twee weken.

bpHoewel vorige week de werkzaamheden aan de andere kant onder het viaduct plaatsvonden, blijft de omleiding hetzelfde. Dit betekent dat verkeer richting Maassluis en de Broekpolder eerst de snelweg A20 richting Rotterdam op moet en bij de afrit Holy moet keren. 

Voetgangers en fietsverkeer kunnen gebruik maken van de huidige fiets- en voetpaden, waarbij het mogelijk kan zijn dat fietsers moeten afstappen. 

Werkzaamheden

De afgelopen twee weken is de andere kant onder het viaduct al aangepakt. De rijbanen onder het viaduct krijgen nieuw asfalt en het totale wegdek wordt verbreed. Er komen dus meer rijbanen wat voor een betere verkeersdoorstroming zal gaan zorgen. De afsluiting staat gepland voor een duur van twee weken, waarna de werkzaamheden onder het viaduct stuk zijn afgerond.