Tijdelijk extra parkeerplek op Olmendreef en Kastanjedreef

Asfalt op de grasvelden aan de Olmendreef en Kastanjedreef? Dat was wel even schrikken voor omwonenden! Maar gelukkig gaat het hier slechts om tijdelijk asfalt. Het ophoogproject fase 3 is begonnen en dat zorgt er voor dat een flink aantal van de bestaande parkeerplaatsen in de wijk tijdelijk niet te gebruiken is. Om hoge parkeerdruk tegen te gaan, heeft de aannemer tijdelijke parkeerplaatsen aangelegd op het grasveld.

parkeren ophoogproject holyDe parkeerplekken kunnen naar verwachting vanaf 17 maart gebruikt worden. Het ziet er met belijning en al heel echt uit, maar als de werkzaamheden afgerond zijn, wordt het asfalt weer van het veld afgeveegd en zorgt Boskalis er voor dat het groen hersteld wordt.

Zakken

Heel Holy zakt. Dat ziet er niet alleen rommelig uit, maar kan ook voor allerlei problemen zorgen: beschadiging van riolering, kabels en leidingen, scheefliggende stoeptegels en gaten in de bestrating, een groot hoogteverschil tussen trottoir en de ingang van woningen en andere problemen. Op dit moment is aannemer Boskalis gestart in de Acaciadreef, maar ook het oostelijk deel van de Platanendreef, de Sparrendreef, de Kastanjedreef en de Cederdreef komen in deze fase aan de beurt.

Twee in één

Boskalis gaat straat voor straat openbreken, nieuwe riolering aanleggen en de straat opnieuw inrichten. Aannemer V.d. Heuvel zal tijdens de ophoging de verzakte kabels en leidingen ophalen. Een mooie combinatie, want zo hoeft de straat maar één keer open voor twee klussen.

Hinder

Boskalis probeert hinder zo veel mogelijk te beperken door bijvoorbeeld rijplaten in de straat te leggen, door een gebiedsconciërge toezicht te laten houden en door het maken van tijdelijke parkeerplaatsen aan de Olmendreef en de Kastanjedreef.

QR-code Holy

Altijd op de hoogte

Download de Boskalis Projecten app om op de hoogte blijven van de ophoogwerkzaamheden Scan hiervoor de QR-code. U kunt ook contact opnemen met de omgevingsmanager van het project. Hij is iedere maandag, woensdag en vrijdag van 10.30 tot 11.30 uur aanwezig op het project. Mocht u hem onverhoopt niet aantreffen, dan kunt u hem ook mailen via: holyfase3@boskalis.com