Testlocatie in wijkgebouw De Dijk

Vanaf woensdag 20 oktober opent de GGD een testlocatie in wijkgebouw De Dijk, Maassluissedijk 5-7 in Vlaardingen. Iedereen met klachten die passen bij het coronavirus (hoesten, verkoudheid en/of koorts) kan zich dan zonder afspraak dicht bij huis (gratis) laten testen.

Maassluissedijk 5-7De testlocatie is van maandag tot en met vrijdag geopend tussen 8.30 en 11.30 uur. Voorlopig is de locatie er tot en met 31 december 2021. Inwoners kunnen gewoon binnenlopen voor een test, maar ook een afspraak maken. Wilt u een afspraak maken? Dat kan telefonisch via telefoonnummer 0800 – 1202 of online via de website www.coronatest.nl (hiervoor heeft u uw DigiD nodig). 

Wilt u met de auto komen? Dan kunt u parkeren in parkeergarage Centrum/Stadhuis (volg de bewegwijzering of navigatieadres Maassluissedijk 142-152).

Hoger dan gemiddeld

Het aantal besmettingen met het coronavirus in onze stad is hoger dan gemiddeld in de regio Rijnmond. Dit is met name het geval in de Westwijk en het Centrum. De GGD heeft de gemeente daarom gevraagd om een testlocatie in Vlaardingen in gebruik te kunnen nemen.