Stadskaravaan laat zon schijnen in Holierhoek

Wat een zonnig wijkfeest was het afgelopen zaterdag 15 april tijdens de eerste editie van de Stadskaravaan! Jong en oud genoten in Holierhoek van een bruisend programma vol muziek en dans.

Lianne van Kalken bijVLD750_Festival_HolierhoekDe Stadskaravaan Jingle werd gezongen en leerlingen van ’t Palet Holy deden een streetdance. Honderden kinderen lieten zich schminken, genoten van Peppa Pig en raakten onder de indruk van de grappige goochelaar die kriskras opdook op het festivalterrein. Wethouder Jacky Silos overhandigde de winnares van de kleurkroonwedstrijd een cheque voor een theateruitje voor de hele klas. De sympathieke Jeangu Macrooy bracht iedereen aan het dansen en zorgde voor een gedenkwaardige slotact van het festival.

Zes edities

De Stadskaravaan strijkt dit jubileumjaar nog vijf keer neer in de Vlaardingen wijken. De volgende editie is op zaterdag 6 mei in de Westwijk. Met de Stadskaravaan-festivals vieren Vlaardingse culturele en maatschappelijke instellingen 750 jaar stadsrechten. Elke editie is een mix van professioneel aanbod, lokaal aanstormend talent, een verrassend programma én hapjes en drankjes. En dat alles in samenwerking met bewoners, ondernemers en andere enthousiastelingen. Meer weten? Zie: www.stadsgehoorzaal.nl/stadskaravaan

Fotobijschrift: Met op de achtergrond steltlopende fladderaars opende wethouder Lianne van Kalken het Stadskaravaan-festival met een ferme druk op de rode knop.

VLD750_Festival_Holierhoek_Peter Oeij