Rotterdampas? Verleng hem voor het nieuwe seizoen

Deze week ontvangen inwoners met een Rotterdampas een brief op de deurmat over de mogelijkheden om de pas te verlengen voor het nieuwe seizoen. De verlengde pas geldt dan van 1 maart 2021 tot en met 28 februari 2022.

Rotterdampas 2021Juist dit jaar is het voor ons allemaal extra belangrijk om leuke dingen te kunnen doen. Op dit moment zijn helaas de meeste instellingen en organisaties gesloten vanwege het coronavirus. We hopen dat er de komende maanden weer meer mogelijkheden komen om erop uit te gaan en leuke dingen te ondernemen. 

Veelzijdig aanbod

Met een Rotterdampas op zak heeft u de eerste stap naar leuke dingen doen al gezet. Ook dit jaar doen klassiekers als Diergaarde Blijdorp, VUE Vlaardingen, De Kroepoekfabriek en Zwem- en recreatiebad De Kulk mee. Natuurlijk zijn er ook nieuwe acties aan het aanbod toegevoegd, zoals korting op een kroket bij Frietboutique en korting op een proefles ukelele spelen bij Spark Factory in Vlaardingen.

Aanschaffen en verlengen

Kinderen tot en met 17 jaar, studenten en mensen met een laag inkomen, kunnen de Rotterdampas  tegen een voordelig tarief aanschaffen of verlengen. Voor kinderen en studenten is dat € 17,50 en voor minima € 5,-. Voor 65-plussers met een laag inkomen geldt ook het reductietarief van € 5,-. 

De Rotterdampas bestellen en verlengen kan via de website van de Rotterdampas  Wilt u een pas aanschaffen voor een reductietarief, maak dan een afspraak op het stadskantoor via (010) 248 4000. Kijk ook op de pagina over de Rotterdampas op deze website.