Opgelet: nieuwe website parkeervisite

Woont u in een gebied met betaald parkeren en laat u uw bezoek gratis parkeren met de Visiteregeling Parkeren Vlaardingen? Let op: check aanstaande donderdagochtend 18 juni uw mail! Vanwege noodzakelijk onderhoud vervangt de beheerder de website waarop u uw visite aan- en afmeldt. Dit gebeurt buiten de tijden van betaald parkeren, op woensdag 17 juni na 20.00 uur, in de avond en de nacht.

Mensen die de visiteregeling gebruiken, krijgen op donderdagochtend 18 juni een mail van de gemeente met instructies over het vervangen van het websiteadres en het plaatsen van een nieuw icoon op de tablet, pc of smartphone. In de mail staan instructies hoe u dit stap voor stap doet. Heeft u hier vragen over of hulp bij nodig: dan kun u bellen naar 088 0024203. Ontvangt u de mail niet, check dan uw spambox.

Behalve het wijzigen van het websiteadres wijzigt er overigens niets. Uw inloggegevens, saldo en ingeplande parkeeracties zijn nog precies hetzelfde.  

Meer weten?

Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over de digitale visiteregeling parkeren Vlaardingen. Ook staan hier instructiefilmpjes hoe de webapp werkt.

Afbeelding van mobiele telefoon met de webapp