Ontmoet burgemeester Bert Wijbenga

Okee… er staat hier dus iemand te trappelen! Het is onze nieuwe burgemeester Bert Wijbenga. Een haringkop worden, dat gaat niet vanzelf, daarvoor moet je je immers onderdompelen in een school of desnoods in een haringvaatje. En dus duikt onze kersverse burgemeester graag de stad in. Helpt u hem een handje tijdens zijn kennismaking met onze stad?

Foto van  Bert Wijbenga en Cora van Nieuwenhuizen, fotografie: Roel Dijkstra.Bert Wijbenga en zijn vrouw Cora van Nieuwenhuizen zijn al naar Vlaardingen verhuisd en voelen zich, na het warme welkom van vorige week, al aardig thuis. Maar je kunt natuurlijk geen stad besturen als je de mensen niet kent. Dus hoopt onze kersverse burgemeester dat u het leuk vindt om hem te ontmoeten en hem thuis te laten worden in de straten van onze stad. Neemt u hem mee op ontdekkingstocht? 

Op www.vlaardingen.nl/ontmoetdeburgemeester kunt u vertellen waarom de burgemeester juist naar uw stichting, vereniging, wijk, bedrijf, school of wat dan ook moet komen. Uit de aanmeldingen maken we een selectie om hem met zoveel mogelijk verschillende mensen, activiteiten en wijken in aanraking te laten komen. Het wordt een kennismakingsprogramma dat hij niet snel zal vergeten! Staat bij u de koffie voor hem klaar? Laat het ons snel weten.