Nieuw: elektrische deelscooters in Vlaardingen

Sinds dinsdag 30 juni kunt u groene elektrische deelscooters in Vlaardingen zien staan. De standplaatsen van de scooters van GO Sharing zijn in overleg met de gemeente gekozen, met het oog op een goede spreiding over de stad. De gemeente is positief over het initiatief, omdat mensen zo op een efficiënte en op een schone manier door Vlaardingen kunnen rijden.

Foto van 2 mensen op een GO Sharing deelscooter

GO Sharing plaatst de scooters in de loop van deze week in de stad, elke dag een paar erbij. In totaal zijn er 80 scooters gepland om in Vlaardingen neer te zetten. Met de compacte deelscooters kunnen mensen binnen Vlaardingen én naar buitengebieden rijden. De elektrische deelscooters, die via een app op ritbasis zijn te huren, dragen bij aan een gezonde en bereikbare stad. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruikmaken van de duurzame scooters.

Meer informatie

Op de website van GO Sharing vindt u meer informatie over het elektrische deelsysteem. Vragen kunt u ook stellen via een e-mailbericht . Is er spoed bij de vraag, omdat een deelscooter bijvoorbeeld een uitrit blokkeert óf midden op straat staat, dan kunt u bellen met (085) 902 2901 (dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar).