Netwerkbijeenkomst ‘Eerste hulp bij een hoge energierekening’

Maandag 30 januari

Op maandag 30 januari organiseert de gemeente, samen met de corporaties, vrijwilligers(organisaties) en vertegenwoordigers van bewonersinitiatieven, van 17.00 tot 20.00 uur een netwerkbijeenkomst ‘Eerste hulp bij een hoge energierekening’. De bijeenkomst staat in het teken van het helpen van inwoners van Vlaardingen met financiële problemen en een hoge energierekening. Het doel van de bijeenkomst is om informatie te delen en onderlinge samenwerkingen tot stand te brengen en te intensiveren.

De bijeenkomst is een vervolg op een eerdere netwerkbijeenkomst op 7 november 2022. Tijdens deze bijeenkomst ontstond er een collectieve energie om met elkaar de groep Vlaardingers te helpen die in de problemen komt door de hoge energierekening. Al tijdens deze netwerkbijeenkomst kwamen er mooie vormen van kruisbestuiving tot stand, gevolgd door enkele hartverwarmende initiatieven om iedereen in Vlaardingen warm de winter door te helpen. 

11-2022 Netwerkbijeenkomst eerste hulp bij een hoge energierekening (6)

Voortgang van de ideeën

De netwerkbijeenkomst van maandag 30 januari borduurt hierop voort. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt de gemeente met alle betrokkenen wat de voortgang is van de ideeën, die zijn ontstaan tijdens de vorige netwerkbijeenkomst. Op basis hiervan wordt bepaald hoe we kwetsbare bewoners het best kunnen bereiken en daadwerkelijk eerste hulp bij een hoge energierekening kunnen bieden. 

Aanmelden

Maakt u onderdeel uit van een vrijwilligersorganisatie en was u nog niet op de hoogte van dit initiatief? En wilt u graag een actieve bijdrage leveren aan het helpen van kwetsbare Vlaardingers? Kom dan naar de netwerkbijeenkomst. Aanmelden kan nog tot uiterlijk donderdag 26 januari via www.vlaardingen.nl/netwerkbijeenkomst.