NK Tegelwippen: mysterieuze onttegelaars slaan toe: Vlaardingen naar 4e plaats

We gaan lekker! Op 21 maart pakte wethouder Bart de Leede de handschoen op om de tegelwipstrijd aan te gaan met onze Schiedamse buurtjes. Sinds die dag heeft Vlaardingen al 1073 tegels de grond uit gewerkt! Daarmee staan we voorlopig op de vierde plaats en hebben we een gezellige voorsprong op Schiedam in het NK Tegelwippen.

Foto van iemand die aan het tegelwippen isDat melden we dan wel vol trots, maar de eerlijkheid gebiedt te melden dat geen van die 1.073 tegels door de gemeente gewipt is. Ze zijn allemaal door bewoners aangemeld bij www.nktegelwippen.nl. Daar zijn we ontzettend blij mee! En… we zijn natuurlijk ook reuze nieuwsgierig. Bent u lekker bezig om uw tuin te vergroenen? Deel uw groene avonturen dan met ons en alle stadsgenoten door bijvoorbeeld foto’s te posten van uw groene tuin op onze Facebookpagina.

Slechts het begin

Wat ons betreft is dit nog maar het begin! Kijkt u uw tuin eens goed rond om te zien of het met een tegel (of meerdere!) minder kan. Wie inspiratie zoekt, kan een kijkje nemen op www.nktegelwippen.nl of op de Facebookpagina van Team Klavertje Vier, een groep enthousiaste Vlaardingers met zowel groene vingers als een groot hart voor groen (www.facebook.com/teamklavertjevier/). U kunt bij hen ook altijd terecht met vragen of voor tips. Als u geen tuin heeft, vertellen zij u met plezier alles wat u weten wilt over bijvoorbeeld de mogelijkheid om een geveltuin aan te leggen.