Maand van de Verbinding in Vlaardingen

Van 28 september tot en met 4 oktober is de landelijke Week tegen Eenzaamheid. In Vlaardingen maken we daar de Maand van de Verbinding van! Vanaf vrijdag 29 september tot en met vrijdag 27 oktober worden er verspreid door de stad verschillende activiteiten georganiseerd. De data, tijden en locaties maken we in deze krant en via andere kanalen bekend.

Week-tegen-Eenzaamheid-beeld-8De activiteiten staan in het teken van verbinding maken met elkaar en het voorkomen van eenzaamheid in het algemeen. Organisaties, initiatieven, partijen en niet te vergeten vrijwilligers zullen zich nog meer dan anders laten zien en zorgen voor activiteiten waar ontmoeten en verbinding maken centraal staan. 

Iedereen is welkom om een bijdrage te leveren of om de activiteiten te bezoeken!

Samen werken aan verbinding in de stad

Als gemeente willen we mensen, die zich graag meer verbonden willen voelen, een steuntje in de rug geven. Wij vinden het belangrijk om dit niet alleen vanuit de gemeente te doen, maar met zoveel mogelijk partijen en mensen. Daarom werken wij samen in een netwerk van mensen en organisaties die (preventief) eenzaamheid willen aanpakken. Ambassadeurs, (zorg)organisaties, inwoners en iedereen die zich graag inzet voor verbondenheid. Lees meer op www.vlaardingen.nl/eenzaamheid.