Maak gratis kennis met verschillende laagdrempelige beweegactiviteiten

Wilt u (meer) gaan bewegen en wilt u weten welke beweegactiviteit bij u past? Of bent u gewoon benieuwd welke sport- en beweegmogelijkheden er in Vlaardingen zijn? Doe dan gratis mee met het kennismakingsprogramma laagdrempelig sporten en bewegen van Vlaardingen in Beweging (ViB).

laagdrempeligOnder begeleiding van de buurtsportcoach van ViB gaat u één of twee keer per week op bezoek bij een Vlaardingse sport- en beweegaanbieder. Na afloop van het programma begeleidt de buurtsportcoach u bij het maken van een keuze tussen de verschillende activiteiten. Of bij het vinden van een andere passende beweegactiviteit zodat u structureel kan blijven bewegen. Dit is belangrijk, want bewegen is gezond, u voelt zich er fitter door en het zorgt voor sociale contacten en plezier! 

Aanmelden

Op zaterdag 1 april start de volgende groep. Het programma wordt uiterlijk vrijdag 10 maart bekend gemaakt via www.stichtingvib.nl/laagdrempelig. Hier vindt u ook meer informatie en kunt u zich aanmelden. Dit kan tot en met 30 maart.

Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord is deelname gratis.