‘Koop vooral eerst lokaal’

Lokale ondernemers zijn onmisbaar voor een levendige stad. Door de coronacrisis hebben ze het zwaar en hebben ze soms moeite om voldoende klanten te trekken. Wilt u de Vlaardingse ondernemers steunen om ook daadwerkelijk hun brood te blijven verdienen? Koop dan vooral eerst lokaal!

De Vlaardingse ondernemers zijn een campagne gestart, die bestaat uit een aansprekend filmpje en posters door de hele stad. U herkent vast enkele vertrouwde gezichten in of voor hun eigen zaak. Iedere winkelier of ondernemer treft voorzorgsmaatregelen om personeel en bezoekers veilig en plezierig te kunnen helpen.

Wethouder Bart Bikkers: “In de campagne hebben alle Vlaardingse ondernemersverenigingen en de gemeente eensgezind de handen ineengeslagen om u op te roepen om de lokale ondernemers te ondersteunen. Belangrijk, want we kunnen niet zonder elkaar. Ook ik sluit me graag bij de campagne aan en roep de Vlaardingers op om zich achter de lokale ondernemers te scharen.”

Initiatiefnemers

De campagne is een initiatief van het Vlaardings marketing- en communicatiebureau Home of the Brave, Stichting Ondernemersfonds Vlaardingen (en alle aangesloten ondernemersverenigingen), Stichting Vlaardingen Partners, de Industriële Kring Vlaardingen (IKV), Stichting Stadshart Vlaardingen en de gemeente.

Afbeelding van een poster van de campagne 'Koop vooral eerst lokaal'