Kick-off aangepast voetbal DVO’32

Zaterdag 2 september was het zover: de officiële start van het aangepaste voetbal bij DVO’32! Wethouder Jacky Silos vierde dit mee. Het was een spannende wedstrijd tegen Excelsior 20 uit Schiedam, waarbij het plezier en enthousiasme ervanaf spatte.

Foto aangepast voetbal

Helaas verloor DVO’32, maar de trainers wisten de spelers snel weer op te monteren. Voetbal is niet alleen belangrijk voor de lichamelijke ontwikkeling, maar ook voor de sociale ontwikkeling. Daarom leggen de trainers extra nadruk op samenwerken en omgaan met winst en verlies. Het aangepaste voetbalteam van DVO’32 is klaar voor de competitie! Ook VFC heeft een team voor mensen met een beperking. Maar bij DVO’32 hebben ze nu ook een team voor jongere kinderen van 6 tot 16 jaar. Dankzij de inzet van ouders, vereniging, onderwijs, ViB en VTV hebben ze al veel bereikt. Wilt u ook meedoen of begeleiden? Stuur dan een mail naar aangepastvoetbal@dvo32.nl.  

Heeft u een beperking maar houdt u niet van voetbal? Ook dan kun u mailen naar bovenstaand e-mailadres. De beweegcoach helpt u graag bij het vinden van een passende sport of beweegactiviteit. Verenigingen of beweegaanbieders die geïnspireerd zijn, kunnen ook contact opnemen met de beweegcoach.