Kennismakingsprogramma laagdrempelig sporten en bewegen start vrijdag 1 september!

Wilt u (meer) gaan bewegen maar weet u niet goed welke beweegactiviteit bij u past? Of bent u gewoon benieuwd welke sport- en beweegmogelijkheden er in Vlaardingen zijn? Doe dan gratis mee met het kennismakingsprogramma laagdrempelig sporten en bewegen.

Vlaardingen in BewegingSamen bewegen is gezellig! Dankzij een bijdrage vanuit het Vlaardings Sportakkoord kunnen Vlaardingers gratis meedoen aan dit verrassende kennismakingsprogramma. Onder begeleiding van een buurtsportcoach van Vlaardingen in Beweging gaan deelnemers in een vaste groep op bezoek bij verschillende Vlaardingse sport- en beweegaanbieders. “Zonder deze laagdrempelige instapserie had ik nooit met zoveel plezier weer begonnen met bewegen.” “Het is een leuke ervaring.” “Ik ben een vriendin rijker." “Sta positiever in het leven.” “Ik heb een leuke groep mensen leren kennen en ben erachter gekomen welke sport ik erg leuk vind,” vertelden een aantal deelnemers enthousiast. 

Programma 

Op vrijdag 1 september 2023 start er weer een nieuwe groep. U maakt kennis met jeu de boules, fithockey, tennis, wandelen, GoldenSports, golf, sporten onder begeleiding van een fysiotherapeut, pilates, badminton en buiten bewegen. De kennismakingslessen vinden plaats op verschillende dagen, tijden en locaties. Het volledige programma vindt u op onze website. Mocht u een keer niet kunnen, dan is dat geen probleem. 

Aanmelden 

Aanmelden kan tot en met vrijdag 8 september 2023. Ga voor meer informatie en om aan te melden naar: www.stichtingvib.nl/laagdrempelig. Lijkt het u leuk, maar komt de maand september niet zo goed uit? Meld u dan alvast aan voor de groep die begin november start.  

Vragen 

Stuur een mail naar Lucia van der Laarse, buurtsportcoach Zorg bij Vlaardingen in Beweging (ViB): lucia@stichtingvib.nl of neem telefonisch contact op via telefoonnummer: 010-3132778.