Heemtuin zoekt plannenmakers die van aanpakken weten!

Welke organisatie of ondernemer ziet mogelijkheden om de Heemtuin een toekomst te geven? Het gaat om het beheer en onderhoud van het groen, de paden en het gebouw op de Heemtuin en om een manier om op deze plek de liefde voor de natuur te blijven delen met bewoners.

HeemtuinWelke organisatie of ondernemer ziet mogelijkheden om de Heemtuin een toekomst te geven? Het gaat om het beheer en onderhoud van het groen, de paden en het gebouw op de Heemtuin en om een manier om op deze plek de liefde voor de natuur te blijven delen met bewoners. 

Al 50 jaar kunnen jong en oud in de Heemtuin genieten van wat de Nederlandse natuur ons te bieden heeft. Vanwege de bezuinigingen moet de gemeente helaas stoppen met de Heemtuin, maar wat zou het mooi zijn als we een partij kunnen vinden die dit unieke plekje kan behouden voor onze stad. De moeite van een zoektocht waard.

Een plek met toekomst

Ziet uw organisatie mogelijkheden in de Heemtuin? Voor de gemeente is het belangrijk dat de Heemtuin een bijzondere groene plek blijft, toegankelijk blijft voor bewoners en een rol blijft houden in natuureducatie. Misschien heeft u ideeën die aanvullend hierop zijn: een expositieruimte, een theehuis, een kinderopvang? We kijken graag met u of uw ideeën te realiseren zijn als aanvulling op het behoud van de groene waarde voor de Vlaardingers.

Een plan voor de toekomst

Een inspirerende gedachte? Als uw organisatie toekomst ziet in de Heemtuin, praat de gemeente hierover graag met u verder. Stuur in januari een bericht via  het contactformulier met vermelding van ‘Heemtuin’. Dan nodigen we u uit voor een intakegesprek, waarna u een plan van aanpak kunt maken. Hopelijk kunnen we er voor zorgen dat de Heemtuin de groene parel blijft die zij nu is.