Gefeliciteerd Ben!

Ben in Beweging, dé beweegmascotte van Vlaardingen, was jarig en had afgelopen vrijdag alle Vlaardingse kinderen tussen de drie en acht jaar samen met hun ouders, broertjes, zusjes, opa’s en oma's uitgenodigd om zijn verjaardagsfeestje sportief te vieren.

Arnoud & Ben

Wethouder Arnoud Proos en Ben speelden een potje padel.

Na het openingswoord, plus een cadeautje voor Ben, werd het startschot gegeven door de directeur van Vlaardingen in Beweging Marvin Straver en wethouder Arnoud Proos. Maar niet zonder eerst met zijn allen voor Ben gezongen te hebben natuurlijk.

Er kwamen veel deelnemertjes en toeschouwers naar de sportieve dag. Naast een high five of foto met Ben voor zijn verjaardag werd er zeer intensief gesport, werden nieuwe sporten uitgeprobeerd, eigen sporten gedemonstreerd en talent gespot. 

Wethouder Arnoud Proos: “Het was weer prachtig om te zien hoe Vlaardingen in Beweging en de Vlaardingse sportverenigingen dit feest georganiseerd hebben. Een mooie manier om de kinderen fit, energiek en blij weer aan het schooljaar te zien beginnen, want dat is wat sport doet! Fijn om hier weer die kracht van sport te ervaren en ieder kind de kans te bieden sporten uit te proberen. Op naar een mooi, succesvol en plezierig sportseizoen met zijn allen.”