GRATIS WoonWijzerBox vol energiebesparende producten

De gemeente helpt haar inwoners graag bij het verduurzamen van hun woning en heeft daarom nu een actie, waarbij huiseigenaren van een koopwoning een box vol energiebesparende producten cadeau krijgen! De box heeft een waarde van € 70,-.

WoonWijzerWagen met Bart de LeedeVlaardingen wil in 2050 een klimaatneutrale stad zijn. Om dit te bereiken, is het nodig energie te besparen, afscheid te nemen van fossiele brandstoffen en fors in te zetten op het benutten van duurzame energie. Met deze actie geven we huiseigenaren een zetje in de goede richting. 

Wat moet u doen:

•    Bestel uw duurzame WoonWijzerBox ter waarde van €70,- op www.woonwijzerwinkel.nl/vlaardingen
•    Vul uw mandje met energiebesparende producten
•    Krijg €70,- korting met de kortingscode VLAARDINGEN2021

Let op: elk huishouden heeft eenmalig recht op de korting. Op is op, dus wees er snel bij!

Op zaterdag 16 oktober stond de WoonWijzerWagen in winkelcentrum De Loper. Veel huiseigenaren hebben een gratis energiebespaarbox opgehaald met daarin onder andere: radiatorfolie, tochtstrips en een waterbesparende douchekop. Daarnaast konden inwoners bij de adviseurs van de WoonWijzerWinkel terecht voor uitgebreid advies over het verduurzamen van hun woning, bijvoorbeeld over het plaatsen van zonnepanelen of het aanbrengen van isolatiemateriaal. 

30 oktober op het Veerplein

De WoonWijzerWagen staat op zaterdag 30 oktober van 8.00 tot 16.00 uur op het Veerplein. Hier kunt u terecht voor advies en voor het ophalen van uw energiebespaarbox.

Over de WoonWijzerWinkel

De WoonWijzerWinkel is het officiële energieloket voor de gemeente Vlaardingen. De WoonWijzerWinkel adviseert over het verduurzamen van uw woning. Meer informatie: www.woonwijzerwinkel.nl.