Doe mee met de burgerpeiling!

Deze week valt bij 8.000 huishoudens een brief van de gemeente op de deurmat. De brief bevat een uitnodiging om deel te nemen aan een burgerpeiling.

In dit onderzoek komen vragen aan de orde over verschillende onderwerpen. Hoe denkt u bijvoorbeeld over uw woonomgeving? Of wat vindt u van de dienstverlening van de gemeente? En vindt u dat de gemeente voldoende luistert naar de mening van haar inwoners? Voor ons is het belangrijk om te weten wat u van onze gemeente vindt. Wij houden graag rekening met uw mening!

Hoe werkt het?

Met een aselecte steekproef onder alle inwoners van de gemeente Vlaardingen selecteerden wij 8.000 personen tussen de 18 en 85 jaar. Zij ontvangen deze week een brief met een persoonlijke code waarmee ze kunnen deelnemen aan het online onderzoek. Ook is er een mogelijkheid om een schriftelijke vragenlijst in te vullen. Meedoen kan tot uiterlijk vrijdag 16 december. Het onderzoek wordt uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Deelname is geheel vrijwillig. 

Wij willen graag dat zoveel mogelijk mensen meedoen aan het onderzoek. Dus als u geselecteerd bent om mee te doen, verzoeken wij u vriendelijk om de vragenlijst in te vullen. Bij voorbaat hartelijk dank! 

Heeft u de uitnodiging ontvangen en heeft u nog vragen, neem dat contact op met de gemeente via telefoonnummer (010) 248 4000.