Doe mee met de Vlaardingse Sportmaand

September is inmiddels traditioneel de Vlaardingse Sportmaand. In deze maand kan iedereen, van 0 tot 100 jaar, ontdekken dat er in onze stad voor iedereen een sport- of beweegactiviteit te vinden is. Je kunt gratis een kijkje nemen en meedoen bij een van de vele Vlaardingse sportverenigingen en andere sport- en beweegaanbieders.

Vlaardingse sportmaand

Bewegen is belangrijk en het is gezond. Wacht niet tot 1 januari om een goed voornemen uit te voeren. Stuur een berichtje naar een vriend of vriendin, spreek af om samen te gaan. Sport en bewegen maakt fitter, maar sport doet nog meer: het verbindt, verbroedert en zorgt voor sociale contacten en plezier. Je kunt dit in de sportmaand zelf ervaren. Van laagdrempelig bewegen tot fanatiek sporten, er is altijd een beweegvorm die bij u past!

Tijdens de September Vlaardingse Sportmaand worden er gratis sportactiviteiten aangeboden. Op de website van Vlaardingen in Beweging staat een overzicht van deze activiteiten. Dit zijn activiteiten voor alle leeftijden en voor zowel de beginnende als de meer ervaren sporters, voor jong en oud. Kom alleen een proefles doen of neem uw familie, vrienden of buren mee. Iedereen is van harte welkom!

www.stichtingvib.nl/septembersportmaand

Vlaardings sportfeest op 18 augustus

‘Ik wil heel graag tennissen’, zei een zevenjarig meisje. ‘Ik kom voor judo!’ riep een jongen. ‘En wij gaan alles uitproberen wat er maar is’, zeiden twee broertjes vorig jaar tijdens het Vlaardings Sportfeest tegen me. Toen konden bijna 250 kinderen gedurende één dag allerlei soorten sport uitproberen. En als u denkt: dat zou ik zelf ook eens moeten doen… dan is er goed nieuws! 

Dit jaar is weer een Sportfeest in de Polderpoort, op 18 augustus! Kom langs om allerlei mooie, uitdagende en nieuwe sporten uit te proberen. Geef uw kinderen wel graag eerst even op. Dat kan op www.stichtingvib.nl/vlaardingssportfeest