Verenigingsondersteuning in Vlaardingen

Vlaardingen in Beweging (VIB) is dé beweegmakelaar van Vlaardingen. ViB verbindt Vlaardingers met én door sport en bewegen, op bestaande en vernieuwende manieren. Inwoners van Vlaardingen komen zo in contact met elkaar, met zorg- en welzijnsorganisaties en met sport- en beweegaanbieders. De gemeente subsidieert ViB en heeft afspraken gemaakt over (de uitvoering van) de activiteiten.

logo vib

Suzanne van Reij ondersteunt!

Suzanne van Reij is de verenigingsadviseur van ViB en in die rol het eerste aanspreekpunt voor Vlaardingse sportverenigingen. Suzanne ondersteunt verenigingen om toekomstbestendig en vitaal te blijven. Elke Vlaardingse sportvereniging kan met ondersteuningsvragen bij haar terecht. Zij gaat dan zelf met/voor de vereniging aan de slag of ze maakt gebruik van haar ondersteuningsnetwerk met daarin onder andere Rotterdam Sportsupport. Suzanne is bereikbaar via suzanne@stichtingvib.nl of via 06 ‚Äč2310 4978.

Heeft u een hulpvraag aan de gemeente, dan kunt u terecht bij de accounthouders van Team Sport. Zij zijn te bereiken via sportenbewegen@vlaardingen.nl en tijdens kantooruren via (010) 248 4000.

Ook goed om te weten: Vlaardingen in Beweging  heeft een overzicht gemaakt van nuttige informatie voor sportverenigingen in coronatijd. Zie hier: www.stichtingvib.nl/verhuur-diensten/sportverenigingen-vs-corona

Verenigingsondersteuner Suzanne van Reij
Verenigingsadviseur Suzanne van Reij