Boomspiegelfeest bij u in de straat

Geniet u ook zo van de zomer? Vraag nu uw Boomspiegelfeest-pakket aan en zorg er voor dat volgende zomer nóg fleuriger en groener wordt dan deze.

boomspiegel actieRondom bomen in de straat is het soms maar een kale boel. Wie zo een stukje groen omtovert tot een groene bloeiende minituin, maakt niet alleen de straat mooier, maar maakt er ook een feest van voor bijen, vlinders en vogels. Bovendien worden hitte en water beter opgevangen met meer groen in de stad. Doet u mee? We vieren Nationale Boomspiegelfeest in de eerste week van oktober. U kunt nu al uw feestpakket opvragen.

In Vlaardingen kunt u voor een kleine eigen bijdrage van € 2,50 bij Team Klavertje Vier een pakket aanvragen met plantjes, bollen en zaden om een boomspiegel van een basisbeplanting te voorzien. Vraag het pakket aan via e-mail: teamklavertjevier@gmail.com.

In de Nationale Boomspiegelweek  van 30 september tot en met 8 oktober kunnen de pakketten opgehaald worden en kan iedereen aan de slag in zijn of haar boomspiegel. Zo maken we met elkaar de Vlaardingse straten weer een stukje groener!