Nieuwsbrieven

  • Nieuwsbrief Langdurige opvang Oekraïense ontheemden - december 2022

    Dit is de derde editie van een nieuwsbrief waarmee wij iedereen die betrokken is bij deze opgave regelmatig willen informeren over de ontwikkelingen. Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wilt u deze voortaan ook ontvangen, meldt u aan voor onze nieuwsbrief via www.vlaardingen.nl/nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al het nieuws. U kunt via www.vlaardingen.nl/contactformulier vragen, opmerkingen en suggesties met ons delen.

  • Nieuwsbrief Langdurige opvang Oekraïense ontheemden - november 2022

    Dit is de tweede editie van een nieuwsbrief waarmee wij iedereen die betrokken is bij deze opgave regelmatig willen informeren over de ontwikkelingen. We schetsen in deze nieuwsbrief steeds een breed beeld van de verschillende onderwerpen waar we ons gezamenlijk voor inspannen. Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wilt u deze voortaan ook ontvangen, meldt u aan voor onze nieuwsbrief via www.vlaardingen.nl/nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al het nieuws. U kunt via www.vlaardingen.nl/contactformulier vragen, opmerkingen en suggesties met ons delen.

  • Nieuwsbrief Langdurige opvang Oekraïense ontheemden - oktober 2022

    Dit is de eerste editie van een nieuwsbrief waarmee wij iedereen die betrokken is bij deze opgave regelmatig willen informeren over de ontwikkelingen. In deze eerste editie schetsen we een overall beeld van de verschillende onderwerpen waar we ons gezamenlijk voor inspannen. Heeft u de nieuwsbrief doorgestuurd gekregen en wilt u deze voortaan ook ontvangen, meldt u aan voor onze nieuwsbrief via www.vlaardingen.nl/nieuwsbrieven en blijf op de hoogte van al het nieuws. U kunt via www.vlaardingen.nl/contactformulier vragen, opmerkingen en suggesties met ons delen.

  • Nieuwsbrief Langdurige opvang Oekraïense ontheemden - Januari 2023