Elektrische deelscooters

U kunt groene elektrische deelscooters in Vlaardingen vinden. De standplaatsen van de scooters van GO Sharing zijn in overleg met de gemeente gekozen, met het oog op een goede spreiding over de stad. De gemeente is positief over het initiatief, omdat mensen zo op een efficiënte en op een schone manier door Vlaardingen kunnen rijden.

In totaal heeft GO Sharing 80 scooters in Vlaardingen geplaatst. Met de compacte deelscooters kunnen mensen binnen Vlaardingen én naar buitengebieden rijden. De elektrische deelscooters, die via een app op ritbasis zijn te huren, dragen bij aan een gezonde en bereikbare stad. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruikmaken van de duurzame scooters.

Op www.go-sharing.nl vindt u meer informatie over het elektrische deelsysteem. Vragen kunt u ook stellen via info@go-sharing.nl. Is er spoed bij de vraag, omdat een deelscooter bijvoorbeeld een uitrit blokkeert óf midden op straat staat, dan kunt u bellen met  085-902 2901 (dit telefoonnummer is 24/7 bereikbaar).

Go Sharing scooter