Elektrische deelscooters

U kunt elektrische deelscooters in Vlaardingen vinden. De gemeente is positief over het initiatief, omdat mensen zo op een efficiënte en op een schone manier door Vlaardingen kunnen rijden.

Aanbieders GO Sharing en Felyx zijn inmiddels in Vlaardingen actief met deelscooters. Met de compacte deelscooters kunnen mensen binnen Vlaardingen én naar buitengebieden rijden. De elektrische deelscooters, die via een app op ritbasis zijn te huren, dragen bij aan een gezonde en bereikbare stad. Iedereen met een geldig rijbewijs voor een scooter of auto kan gebruikmaken van de duurzame scooters. 

Op www.go-sharing.nl en op www.felyx.com vindt u meer informatie over het elektrische deelsysteem. Vragen kunt u ook stellen via info@go-sharing.nl of klantenservice@felyx.nl. Is er spoed bij de vraag, omdat een deelscooter bijvoorbeeld een uitrit blokkeert óf midden op straat staat, dan kunt u voor GO Sharing bellen met  085-902 2901 en voor Felyx met 085 208 0470 (deze telefoonnummers zijn 24/7 bereikbaar).

Go Sharing scooter  Felyx