Vera Kalf-Müller

Foto Vera Kalf

Sinds 1998 ben ik met ontzettend veel plezier trouwambtenaar. Talloze bruidsparen zijn de revue gepasseerd maar het blijft iedere keer weer een uitdaging! Geen bruidspaar is hetzelfde.

Trouwen dan wel registreren van je partnerschap is een bijzondere dag in je leven. Een moment dat veelal graag gedeeld wordt met familie en vrienden. Ik ervaar het als een eer om iets toe te mogen voegen aan een gebeurtenis die zo bijzonder is.

Alle huwelijksvoorbereidingen zoals kledingkeuze, indeling dag, gastenlijst en receptie-/feestgelegenheid worden door a.s. bruids-/partnerparen over het algemeen uitgebreid gewikt en gewogen. 

De invulling van je huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie is óók een onderdeel van de voorbereidingen. Het voorgesprek dat ik, indien gewenst, met de paren houd is een unieke gelegenheid voor het bruids-/partnerpaar om hun ideeën en wensen kenbaar te maken. Tip: houd in je (drukke) agenda rekening met dit voorgesprek dat tijdens kantooruren plm. 2 tot 3 weken voor de ceremonie plaatsvindt.

De huwelijksvoltrekking/partnerschapsregistratie, hèt officiële moment van de huwelijksdag, ben ik graag bereid naar jullie persoonlijke wensen in te vullen. De keuze voor een informele dan wel formele huwelijksvoltrekking is aan jullie, maar het ja-woord is natuurlijk altijd een mooi formeel moment!