Parta-app

Parta is een app en website die de bewoners van de Drevenbuurt helpt om gezamenlijk een keuze te maken voor het alternatief voor aardgas. Via Parta kunt u uw stem uitbrengen.

bijeenkomst juni 3

Van 9 tot en met 15 oktober kunt u via Parta in een bewonerspeiling aangeven welke warmte-oplossing uw voorkeur heeft. Als meer dan 400 huiseigenaren in de Drevenbuurt hebben deelgenomen aan deze bewonerspeiling, is deze bewonerspeiling representatief. Dit betekent dat de favoriete collectieve warmte-oplossing uit deze bewonerspeiling een op een wordt overgenomen in het Wijkuitvoeringsplan voor het aardgasvrij maken van de Drevenbuurt. Daar waar u als bewoners de belangrijkste stem heeft, heeft de gemeenteraad uiteindelijk de laatste stem.

Ook heeft u straks de optie om uw voorkeur tijdens de bewonerspeiling aan te geven via een papieren formulier in plaats van via Parta.

Om er zeker van te zijn dat alleen bewoners van de Drevenbuurt toegang tot Parta hebben, heeft iedere huiseigenaar in de Drevenbuurt een brief met een adresgebonden inlogcode ontvangen. Heeft u deze code niet (meer)? Laat het ons dan even weten. Dan zorgen wij ervoor dat u deze alsnog ontvangt.

Bekijk ook het uitgebreide stappenplan voor het downloaden en inloggen via de app of website.

Heeft u vragen over Parta? Of ben u uw adresgebonden code kwijt? Neem contact met ons op via het contactformulier.