Nieuw Sluis (Stationsgebied)

De ontwikkelaar is met Nieuw Sluis gestart met woningen rondom het metrostation Vlaardingen Centrum. Hier is de bouw gepland van circa 280 woningen, waarvan 218 eengezinswoningen en 62 appartementen

De gemeente heeft een overeenkomst gesloten met een marktpartij over woningbouw in de Rivierzone. De bewoners van de woningen krijgen uitzicht op de rivier of de kades óf wonen vlakbij het metrostation Vlaardingen Centrum.

Het te ontwikkelen deel van de Rivierzone ligt mooi aan de Nieuwe Maas, rondom de Buitenhaven, dichtbij het Centrum en het station. De oude pakhuizen, de havendynamiek en de vergezichten maken het tot een sfeervolle en stoere plek aan het water.

Nieuw Sluis

  • De ontwikkelaar is met Nieuw Sluis gestart met woningen rondom het metrostation Vlaardingen Centrum. Hier is de bouw gepland van circa 280 woningen, waarvan 218 eengezinswoningen en 62 appartementen.
  • Er is gestart met bouwen in het deelgebied Galgkade. In fase I, II en III aan de Galgkade zijn de woningen in 2018 en 2019 opgeleverd. Dit betreft 93 woningen.
  • In het 2e kwartaal van 2019 zijn de werkzaamheden gestart voor de laatste 48 woningen in fase IV en V aan de Galgkade.
  • Naast de Galgkade, zal er ook in Spoor en Sluis en aan de Parallelweg gebouwd gaan worden.

Voor meer informatie:

http://www.rivierzone.com