Uitlaatgebied Gouverneurspad

Voor honden en hun baasjes is een fijne plek om de hond uit te laten onmisbaar! Op allerlei plekken in de stad zijn er daarom hondenuitlaatgebieden. In de afgelopen tijd kregen we uit Holy signalen van bewoners over het hondenuitlaatgebied aan het Gouverneurspad. Deze bewoners gaven aan dat het loslopen van honden op dit veld naar hun mening zorgt voor onveilige verkeerssituaties. Voor de gemeente aanleiding om te onderzoeken hoe andere buurtbewoners over dit hondenuitlaatgebied denken.

Wat is een uitlaatgebied?

Op een uitlaatgebied mag de hond onder toezicht van zijn baas loslopen en de hondenpoep mag hier blijven liggen. Uitlaatgebieden zijn verspreid door de stad aangewezen door het college. Een overzicht van deze gebieden vindt u terug op de hondenkaart die u op deze website vindt. Deze velden worden wekelijks schoon gezogen door de hondenpoepzuiger. 

Uitlaatgebied Gouverneurspad

Het uitlaatgebied aan het Gouverneurspad wordt goed gebruikt, net als de andere uitlaatgebieden in de wijk. Het ligt midden in de woonwijk, grenst aan een speeltuin en een fietspad, die een doorgaande route vormt naar de rest van de Holy. De hondenbezitter moet bedacht zijn op verkeer op het fietspad en de hond goed in de gaten houden, zodat er geen onveilige situaties ontstaan. 

Uw mening

Tot zaterdag 10 september kon u uw mening met ons delen via een enquête. We zijn nu bezig met de verwerking van de enquête formulieren. Verder informatie volgt later.